Volg ons op:

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Grunnsonic wordt mogelijk gemaakt door:

LTP - Geel - noborder (1).png

Groningse talenten presenteren zich op Grunnsonic 2020

December 12, 2019

 

Grunnsonic maakt de line-up bekend voor de aankomende editie. Op het affiche staan onder andere Cashmyra, Inge van Calkar, Meadowlake, Model Depose, Small Town Bandits, The Vices, Wat Aans!, Wanton en Wholly Michael.  Het programma is samengesteld door POPgroningen, de popkoepel van de Provincie Groningen, in samenwerking met ESNS (Eurosonic Noorderslag).

 

De lokale acts presenteren zich tijdens dit showcase festival aan het publiek alsook de muziekprofessionals die in de week van ESNS in de stad aanwezig zijn. Onder de vleugels van ESNS vindt Grunnsonic plaats in de Groningse binnenstad van 15 tot en met 17 januari. Toegang tot

Grunnsonic is gratis. De blokkenschema’s worden later bekend gemaakt.

 

De line-up van Grunnsonic 2020: DOR, Model Depose, Inge van Calkar, The Vices, The Scorpion Trail, Soul Theft, Small Town Bandits, WANTON, Wholly Michael, Real Farmer, Steernvanger, Martijn van der Zande, Andy Smart / Teddy’s Last Ride, Harm’s Fork, Cashmyra, CYNN, The Mudd, Het Kanaal, Phole, De Kat, Douwe Doorduin, Them Dirty Dimes, Wat Aans!, The Desmonds, R.C. Sullivan, Rayvano, Mental Wounds, Meadowlake, F.L.E.U.R.I., Revo, Cloudy Diow / Obey Reilly en ROOKS.

 

Locaties die dit jaar een podium bieden aan de lokale acts zijn: Het Pakhuis, Cleopatra, De Walrus, Idenza, O'Malley’s, Warhol, Buckshot en Sunny Beach.

 

Foto: Small Town Bandits tijdens Grunnsonic 2019 door Oziezo Fotografie 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload