Volg ons op:

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Grunnsonic wordt mogelijk gemaakt door:

LTP - Geel - noborder (1).png

Line-up Grunnsonic 2019 is compleet

December 20, 2018

 

 

ESNS maakt vandaag de volledige line-up van Grunnsonic 2019 bekend. De acts presenteren zich op Grunnsonic aan het publiek alsook de muziekprofessionals die in de week van ESNS in de stad aanwezig zijn. Net als Eurosonic vindt Grunnsonic plaats in de Groningse binnenstad van 16 tot en met 18 januari. Toegang tot Grunnsonic is gratis. De blokkenschema’s worden later bekend gemaakt. De poster is in elk geval el klaar! 

 

De line-up van Grunnsonic 2019: 70 Mile House, Chief of Smoke, Cirrus Minor, The Monroes, Joost Dijkema, Hackberry, MAARIS, Marlene Bakker, Oes, Onhou, Small Town Bandits, Hollow Men, THE VICES, The Desmonds, Audio Adam, The Mudd, Meadowlake, Waiting for the Sun, Long Way Down, Van Marban, Super Star Gods, ATGMC, Willie Darktrousers, OOO, Martijn van der Zande, Shabby Cabs, The First Wolf, Lesley Baker, Cloudy Diow, Revo, RO$$ABARBA en Rooks.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload